Ahad, 19 Disember 2010

BAUNG & JENGGO SABAK BERNAM (KONVOI MOTOSIKAL)
SATU PROGRAM "STOP AND TALK KONVOI BERMOTOSIKAL KE SABAK BERNAM PADA 17-19/12/2010. SAMPAI AJE ROMBONGAN MPDRM KKB DI SABAK BERNAM DALAM KEADAAN HUJAN LEBAT PADA PETANG 17/12/2010 LEBIH KURANG JAM 1030MLM KAMI BERSAMA TUAN KAMAL TURUN MEMANCING DIPENGKALAN BOAT SULTAN SELANGOR KAT SUNGAI BERNAM. NAK DIIKUTKAN HAMPIR 14 ORG TERMASUK 5 WANITA SAJA SAJA NAK MEMANCING MALAM SO KAMI SEMUA DIHIBURKAN DENGAN IKAN BAUNG DAN UDANG GALAH.HASIL TANGKAPAN TAK SEBERAPA TAPI KESERONOKAN TU YANG PENTING LEBIH KURANG JAM 230PAGI TUAN KAMAL,SI RODZI DAN 5 ANGGOTA WPC TELAH TUTUP KEDAI DAN BEREDAR KE BILIK PENGINAPAN TINGGAL AJE PEMANCING PEMANCING PRO YANG MASIH BERSEMANGAT UNTUK MENAIKKAN BAPAK JENGGO DAN BAPAK BAUNG IAITU NIZAM DEPO(TEMAN),ZALI BUN,ZALI CEN,DIN TIGER,SHAHRUL,ARBAIE,ACONG,BUJANG DAN SAIFUL PA TAPI TAK ADA PUN YANG BANYAK ANAK BAUNG DAN UDANG MEGGI. SO LEBIH KURANG JAM 0330HRS KAMI BERGERAK BALIK KE ASRAMA.

PADA 18/12/2010 SATU PERTANDINGAN MEMANCING TELAH DIADAKAN LEBIH KURANG JAM 0230HRS SO RAMAI LA YANG MASUK TERMASUK LA PARA PEMANCING PRO MAKTAB APA YANG DAPAT DINAIKKAN PADA PETANG TU HANYA LAH JENGGO YANG BERTARAF GRED C AJE DAN UDANG MEGGI. SEHINGGA TAMAT MASA TAK SEORANG PUN DAPAT MENAIKKAN IKAN ATAU JENGGO YANG BESAR.TAPI SELEPAS AJE TAMAT MASA PERTANDINGAN KAMI DAPAT MENAIKAN 3-4 EKOR BAUNG TAPI PENGANJUR DAH BALIK HE..HE... APA PUN TAHNIAH ZALI BUN DAN DIN TIGER KERNA BERJAYA MENDARATKAN IKAN SELEPAS MASA TAMAT APA PUN CUBA LAIN KALI LE.......

SENARAI PEMENANG
  1. ARBAIE-UDANG GALAH
  2. LAN BANGLA-UDANG GALAH
  3. ZALI BUN-UDANG GALAH
  4. PAK GANI-UDANG GALAH
  5. DIN TIGER-UDANG GALAH
HADIAH KHAS
  1. PEMANCING SETIA NAIKKAN SAMPAH/TALI KERAP PUTUS-SHAHRUL PENDEK
  2. RAJA UDANG(JENGGO PALING KECIL)-NIZAM DEPO(TEMAN LE......)
KEPADA PEMANCING DIUCAPKAN TAHNIAH KEPAD YANG TIDAK BERJAYA 22/12/2010 CUBA LAGI DI PERTANDINGAN MEMANCING KAT COLO COLO ANJURAN JSJN.

P/S. GAMBAR PEMENANG AKAN DIUPLOAD SEDIKIT MASA LAGI

Tiada ulasan:

Catat Ulasan